2 Aralık 2008 Salı

BRAD PITT vs GEORGE CLOONEY


Yakışıklılık konusunun geçtiği her yerde karşılaştırılır bu iki başarılı aktör.Oyunculuk konusun da Al Paçino ve Robert De Niro,futbolculuk konusun da Maradona ve Pele 'nin karşılaştırılıdığı gibi.Brad Pitt oynadığı bir çok süper rolle zaten çok sevdiğimiz bir abimiz olmasının yanı sıra,kendisine röportaj esnasın da aptalca sorular soran Deniz Akkaya'ya posta koyması sebebiyle sevgimiz iki kat artmıştır.George Clooney ise oynadığı roller ve çektiği güzel filmler dışın da Abdullah Rose'a benzememesiyle yeterince,sevilme nedenidir.Bence ikisinin de oyunculukları karşılaştırılmayacak kadar muhteşem ama konu şekilse Brad Pitt der susarım!

2 yorum:

sinem dedi ki...

aynı fikirdeyim. adam burn after readingde bile yakışıklı gelmişti bana :) hele bi de se7en'da resmen bittiim bittiiiiiiiim :))

kerberos dedi ki...

abi bence johnny deep daha yakışıklı, nedenmi, şöyleki; şimdi johnny deepi alıyoruz önce abiye giydiriyoruz, siyah renkte olması tercih sebebidir, sonra bi güzel makyaj falan yapıyoruz, sakallarınıda kesiyoz tabi, efendim sensin, ne çıktı ortaya, manita gibi adam! her türlü gider abi:) yeni kız arkadaşım desem, taksam koluma yanına gelsemm, anlarmısın lan onun johnny deep olduğunu, anlamazsın! adam harbi harbi güzel yani...ha bi tek ben mi böyle düşünüom, tabiikide hayır, 'ayı abi'de aynı fikirde!:)