8 Mart 2009 Pazar

REAL MADRID:1-ATLETICO MADRID:1


DAHA DA YENERİM DEME ATLETİCO

Valla bak Atletico Madrid,son 10 senedir ezeli rakibini derbi maçta yenemeyen Atletico Madrid daha da Real Madrid'i yenerim ayaklarına felan gelmesin,zira Atletico,Real Madrid orta sahasını ne zaman bu kadar boş bulup,Real Madrid defansını ne zaman bu kadar rahat geçip sayısız gol pozisyona girebilirler bilmiyorum.Gerçi Real Madrid'in attıığı gol ofsayt oğlu ofsayttı ama sen bu kadar pozisyona girip gol atamıyorsan 1 puana değil aslında yenilgiye layıksın ama bu da Real'in patatesliği sonucu sana hediye ettiği bir puan oldu.Öyle ya da böyle Barca kupa finalinde ki rakibi Atletico Bilbao'yı da 2-0 yenince puan farkı 6'ya çıktı.Bu farkı daha Real Madrid-Barcelona maçı oynanmadan puan farkının 1 puana düşeceğini iddia eden Madridista taraftarlarına ve memleketten akrabalarıma hediye ediyorum...

2 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

son yıllarda real orta sahasının dolu olduğu bir zamanı pek hatırlamıyorum ki zaten.. kalesinde casillas gibi bir adama rağmen gol yeme konusunda adeta küçük bir takım sayılarına ulaşıyor bu takım ne zamandır. sadece tarihinden kalma bir adı var diye herkes abartır durur real'i ama avrupa'nın en iyi 10 takımı arasına girebilecek bir takım değil madrid senelerdir.. 2002'de yapılan saçma ötesi tercihler milattı real için ve o günden beridir avrupa'da ne hallerde olduğu ortada zaten, ha ligi kazanabiliyorlar belki ama bunda rakip olarak yalnızca barça'nın olması ve onlarında da son iki sene buhran dönemine girmesi etkiliydi.. şu şartlar altında ligi kazanmaları için de baya sene beklemeleri gerekicektir bence.. kişisel dileğime gelirsek, zavallı madrid beter ol beter derim. :)

alengir dedi ki...

Haklısın Real orta sahasında yıllardır Makalele sendromu yaşanıyor ve bir hayli boş ama açıkçası Atletico Madrid'e bu kadar gol pozisyonu verdikleri bir maçı da hatırlamıyorum.Ve bu arada Real ile ilgili temennine katlmamak elde değil:))