16 Mart 2009 Pazartesi

MARVEL / LOST



Tüm Dünya da milyonlarca hayranı olan ve her bölümü merakla beklenen dizi Lost'u yayınlayan ABC kanalının Marketing departmanı ve gene milyonlarca fanı olan Çizgi Roman karakterlerinin yayınlandığı Marvel Comics ile geçtiğimiz aylarda yapılan anlaşmaya göre,Marvel'in popüler dergilerine Lost dökümanları yerleştirilmesi kararlaştırıldı.Bu anlaşmaya göre 23 Ocak ile 30 Ocak tarihleri arasında yayınlanan Marvel çizgi romanlarında bu dökümanlara rastlamak mümkündü ki,Lost ile alakalı dökümanlar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı,misal üstte ki resimde Amazing Spiderman'ın 118.sayısında Peter Parker'ın arkasında ki duvarda "You All Everybody" parçasıyla gönüllerde yer edinen eski Rock Star,yeni ölü Charlie'nin grubu Drive Shaft grubuna ait bir takvim görüyoruz...



Bu resimde ise Mighty Avengers'ın 8. sayısında,arka binada ki dükkanın tabelasında Lost efsanesin başlangını oluşturan düşen uçağın ismi olan Oceanic'i görüyoruz...



Avengers:The Initiative'in 9. sayısında Thor Girl ile konuşan mavi arkadaşın arkasında ki duvarda yazan doktor adı bir yerden tanıdık mı ne!



Gene o doktor,bu seferde kaçırılmış ama sonra bulunmuş...

Yakında Lost adasında ağaçlar arasında gezen bir Spiderman görürsek şaşırmayalım,zira hafiften boka sarmış dizide her şeyin mantıklı bir cevabı olacak ya,ona da bir kulp uydururlar!

5 yorum:

Alfredo dedi ki...

harika :)

Bellamy. dedi ki...

süper trivialar hakkaten.

alengir dedi ki...

Buna benzer bir uygulamı ülkemizde de görmek istiyoruz,Uykusuz ile Binbir Gece anlaşsın,Şehrazat Fırat'ın konuğu olsun:))

erbo dedi ki...

çok iyimiş bu :)

alengir dedi ki...

Aslında Thor'u Sawyer oynarmış,sarı felan!