16 Mart 2009 Pazartesi

INZAGHI-300



Valla adam her ne kadar Sir'in vakti zamanında kendisi için beyan ettiği "Doğuştan ofsayt" bir futbolcu olsada,öyle yada bir şekilde atıyor golleri.Belki çoğunuzun sevmediği,hatta nefret ettiği bir futbolcu olabilir ki benim kendisi hakkındaki düşüncelerim ilk kategoriye giriyor ama kendisine büyük bir saygıda duymuyor değilim.Oynadığı takım ne olursa olsun bu adam Avrupa'nın ve Serie A'nın en çok gol atan futbolcularından,belki bir Henry gibi kendi pozisyonunu kendisi yaratamıyor ya da Drogba gibi yırtıcı forvet tipine de uymuyor ama ceza sahasında duracağı yeri öyle iyi biliyorki,attığı yüzlerce estetik "olmayan" gole bakıp bunu görebilirsiniz.Bugün de Milan'ın deplasmanda Siena'yı 5-1'lik skorla yendiği maçta Pippo attığı iki golle Lega Calcio'da ki 300. golünü kutlamış.Siena'ya attığı bu goller,kariyerinde ilk gol attığı takımında Siena olması açısından ayrı bir önem taşıyormuş kendisi için!Valla dediğim gibi adam atıyor atmasına ama attığı gol hangi takıma olursa olsun hala deli gibi seviniyor ya,işte bu bile sevgiye olmasa da saygıya şayan bir hareket bence,sizce de öyle değil mi!

2 yorum:

Bellamy. dedi ki...

kıskançlık yapıosunuz bence. adamın finishing'i 20'yse onun suçu ne :) atıyor işte super pippo durmadan. almadığı kupa da yok (:

alengir dedi ki...

Öyle valla,biz ne kadar sevmezsek sevmeyelim adam atıyor ve çoğu efsaneye nasip olmayan Şampiyonlar Ligi kupasından 2 tane,Dünya kupasından ise bir tane var kariyerinde!