19 Şubat 2009 Perşembe

THE HUNT FOR GOLLUM


.

The Lord Of The Rings hayranları başlığı görüp fragmanı izlemeden 4. LOTR filmi geliyor zannedip boş yere heyecanlanmayın çünkü olay öyle değil.Chris Bouchard adlı amatör bir LOTR hayranı yönetmenin senaryosunu yazıp,kendisi gibi serinin fanı olan ,100 kişilik bir ekiple çektiği bu film tamamen amatör bir uğraş olup hiç bir kar amacı gütmüyor.Yaklaşık 40 dakikayı bulması beklenen bu kısa filmin 3 Mayıs 2009 tarihinde sadece internette,Dailymotion'dan HD kalitesinde yayınlanması bekleniyorumuş.Filmin konusu hakkında uzun uzadıya bir şeyler yazmak yerine kısaca şöyle özetleyeyim,film LOTR 3'lemesi ve 2012 yılında vizyona girecek The Hobbit arasında ki olayları anlatıyor diyebiliriz(ama tam emin değilim).Sadece 3000 euro gibi düşük bir miktara çekilen yapımın bu kadar cüzzi bir miktara kotarılmasını sebebi filmde çalışan ekibin ve oyuncuları bu işi bedavaya yapmasıymış.


Yönetmen filme Orta Dünya atmosferini imkanlar dahilinde Yeni Zellanda'ya gidemediğinden dolayı,Londra'nın kırsal bölgelerini kullanmayı tercih etmiş.Bu yönetmenin daha önce gene amatör bir uğraşla çekmiş olduğu 47 dakikalık bir Star Wars filmi de bulunmakda.Filmin sitesine buradan çufçuflayabilirsiniz.Artık 3 Mayıs'da filmi izleyip eleştirilerimizi yaparız ama kısıtlı imkanlarla bu filmi çeken fanlara helal olsun,Facebook fanlığından öte bir şey,güzel bir şey!Bende gaza gelip kısa bir Back To The Future filmi çekmek istedim şimdi ama bedavaya çalışmazsının ki siz...çalışırmısınız(Gülüşmeler tabi ki,ya ne olacaydı)!

2 yorum:

sinem dedi ki...

valla çalışırız eğleniriz negzel :) hacı süper bu süpeeeeeerrr... şu an ağlamak istedim ağlamak. hemen bloguma alıntılıyorum ;) (duygusallaşmalar) :)

alengir dedi ki...

oldu o zaman ben MartY olurum sende profesör bir tane de Biff buldukmuydu tamamdır bu iş:)