13 Nisan 2009 Pazartesi

GALATASARAY:0-FENERBAHÇE:0



Günlerdir heyecanla beklediğimiz derbi bu muydu ?


Ne yazık ki buydu,iki takımın da futbol adına hiç bir şey ortaya koymadığı maçın hakkı tabi ki beraberlikti ve şampiyonluk iki takım içinde aynı uzaklıkta,aynı hayal cümlesinde...



Maçın sonunda yaşananlar hakkında bir şey yazmak gelmiyor içimden "Yazıklar olsun" dan başka ama şunu söylemeden geçemiyeceğim ne olur Sabri artık futbol oynamasın...


Futbolunda ki yetenek eksikliğini çirkefliğiyle kapatmaya çalışan bu şahısın,trübünlere şirin gözükmek adına yapmadığı pislik kalmadı ve belki de maçı süreki manpüle edip ortamı germesi maç sonunda yaşanan olayların hazırlayıcısı oldu!Bence Sabri sadece futbola değil,insanlığa da bir ihanettir,adam değildir!

6 yorum:

sinem dedi ki...

o en son fotoğraftaki pozisyon kavgadan çok önceydi. fotoğrafta emre mağdurmuş gibi duruyor ama o kadar ağlayacağı bir şey yoktu, hatta sabri gidip elini tutmak kaldırmak filan isteyince saldırdı birden, sabri ona bağırıyor burda.

ha, sabrinin iki bacağı kırılacak, futbol hayatı bitecek, karşılığında tüm mal varlığımı verir miyim? evet. demek istediğim tribüne yaranmak isteyen sadece sabri değildi, ikisi de öyleydi.

alengir dedi ki...

İkiside öyle ama bu Sabri evlat olsa sevilmez.Misal Emre'yi günahım kadar sevmem ama bu Sabri herifi her pozisyonda Emre'nin üzerine oynadı.Aslında en iyisi bu maçı belleklerden silmek,hiç hatırlamamak,zira ortada oynanan bir oyundan çok,çete savaşı vardı...

sinem dedi ki...

dalaşmadan efendice görüş belirtebilmek, fikir alabilmek, i love nevresim takımı :) ayrıca evet unutalım.. neyi unutalım? noldu ki? :)

alengir dedi ki...

Ne ne oldu? :)

Sel dedi ki...

Benim erkek arkadaşımda hiç sevmiyo şu Sabri'yi yaa:D Türkiye maçında gol attığında bile küfür etmişti.Valla ben en çok taraftarlara kitlendim de bu Gs taraftarları çok çirkef.Aman olay çıksın,hadi ortalığı birbirne katalım,biz ultraaslanık triplerindeler direk yeminle.FENERBAHÇELİ bi hatun olarak ayıpladım.bi tek kendi takımımı seviyorum evet ama mesela beşiktaş taraftarına böyle bişey söylemem.Ama bu cimbomlular cidden sinir bozucu düzeydeler.Kimseden korkumuz yok hacı hani anladın.? der gibi saldırmaya hazırlar her daim:D Bi ara Arda'yıda arada Semih'ten özür dilesin.

alengir dedi ki...

Benim erkek arkadaşım da sevmiyor Sabri'yi:))