19 Kasım 2008 Çarşamba

AVUSTURYA:2-TÜRKİYE:4




Maçı izleyemedim o yüzden takımla ilgili iyi ya da kötü bir yorum yazmam çok zor ama skor açısından bakınca artık hazırlık maçlarını da kazanmayı öğreniyoruz diyebilirim,güzel olan bir diğer şeyde Tuncay'ın formu,sakatlık döneminden çıkan Tuncay attığı 3 golle iyi bir performans sergilemiş,İspanya maçına daha çok var ama Tuncay formunu bu şekilde sürdürürse bu maçlar da en güveneceğimiz futbolculardan olacaktır sanırım.

3 yorum:

burak obama dedi ki...

izlemedim ama herkes tuncayı övüyo. acayp oynadı diye. avusturyada ünlü topçu yok, sevecek adam bulamadığı için maça vermiştir kendini heralde

alengir dedi ki...

eheh tuncay a demişler "tuncay neden milleti elliyosun",bizim tuncay da boş dururmu hemen yapıştırmış cevabı"napiyim kendimi mi elliyim"diye..ilahi tuncay:)

kerberos dedi ki...

tuncayı nie bu kadar övüosun kardeşim, tuncay dediğin koşar, boş koşular yapar, boş boş koşar, hakeme bayrak direği verir, takımı fark yesede, fark atsada eğer o maçta golü varsa 'sus!' işareti yapar (acaba ne demek istio), ha bide yabancı futbolcu hastasıdır, dayanamaz fiziksel temas kurar, eller yabancıyı!... tuncayın oyun stili bana birini andırıo ama kimdi lan o?