22 Kasım 2008 Cumartesi

ANKARAGÜCÜ:0-FENERBAHÇE:0


Aslında Sıkıcıgücü:O-Sıkıcıbahçe:O demeliydim zira o kadar sıkıcı bir maçtı ki oyun içersinde en heyecanlandığım pozisyon Maldanado nun kaptırdığı top sonrası Fenerbahçe kalesine atılan şuttu...Fenerbahçe'nin bu seneki deplasman performanslarından klasikleşmiş bir örnek olan maçtan sonra "2 puan kaybettik ama 1 puan da kazandık,zorlu bir deplasmandan alınan 1 puan iyidir" diyen Aragones'e birisinin zorlu deplasmandan ziyade herhangi bir deplasmandan ne zaman puan 3 alacağımızı sormasını isterim!Puan kaybedilen maçlardan sonra gelenekselleşmiş olduğu üzere önlerinde ki maçlara bakacak olan futbolcularımızın haftaiçi oynanacak olan Porto maçı ve ardından gelen Beşiktaş maçlarında ne yapacaklarını merakla bekleyip,umarım o karşılaşmalardan sonra da önlerinde ki maçlara bakmak zorun da kalmamalarını dilemekteyim!

3 yorum:

sinem dedi ki...

akşamında bir de sıkıcıspor-sıkıcısaray maçı oynandı ki sorma. kewell'ın clint eastwood'un gençliğine benzediğini söyleyen bile oldu. :) haklı tabi, o ayrı.

alengir dedi ki...

o maçı da izledim bir Fenerbahçe'li olarak...Maç genel anlam da sıkıcıydı ama yüreğim ağzıma geldi gene bir Fenerbahçe'li olarak Ümit Karan'ın 86.dakika girdiği pozisyonun gol olması ihtimali olarak...

sinem dedi ki...

arada oldyu öyle pozisyonlar da biz takmadık uyumaya devam ettik :)