21 Kasım 2008 Cuma

KIZ MESELESİ

3 yorum:

burak obama dedi ki...

bu hayvanlar alemindede paso şov var manitalara karşı. sayısız şekiller tabi onlarda haklı jöleyi sürüp,livaysı çekip,dar badi giyip manitanın aklını alma imkanı yok böyle şeylere kasıyolar. güvercinlerin kur olayı var oda manyak

alengir dedi ki...

aynen, gene bu hayvanlar aleminde doğan görünümlü şahin i lise kapısı önüne çekip en dıptıslısından şarkıları açıp manitaların aklını alma durumu olmadığı için hep kaba güç var...gerçi o dediğimi yapanlar da da hep kaba güç var ama o başka bir maceranın konusu!!!

kerberos dedi ki...

hayvanlar aleminin en cefakar delikanlısı denizatıdır, manitacı kesinlikle değildir, şov falan olaylarınada girmez. hatta kılıbıktır biraz, erkek denzatı doğurur, malum hatun doğurunca bozuluyo, güzellik falan gidio, patatese bağlıo, erkek, manita 'eşşeğin dötüne' benzemesin diye kendi doğurur.

Erkek denizatında dişi tarafından bırakılan yumurtaları taşıdığı kuluçka kesesi bulunmaktadır. çiftleşen çift kuyruklarını birbirlerine sararlar ve dişi uzun bir tüp olan ovipositoru erkeğin kesesine getirir. yumurta tüpten yukarıya erkeğin kesesine ilerler ve burada erkek daha sonra yumurtaları döller. embriyolar on gün ile altı hafta arasında gelişirler, bu süre türe ve su koşullarına bağlı olarak değişmektedir. erkek doğum yaparken, tüm bebek denizatları çıkana kadar boşaltır.

ulen ne çocuklar gitti bu tuvaletin deliğine geyiği, erkek denizatı için doğru bi söylemdir!...