25 Mayıs 2009 Pazartesi

NASIL OLUCAK...


Kayıp sezonun kayıp takımı,Konyaspor'a karşı senenin en iyi toplarından birisini oynasın,dünyaları kaçıran forveti arap atı misali sonradan açılsın,her pozisyonda kafasını eğip driplingle çizgiye inmekten başka bir şey yapmayan sol açığın yılın en akıllı aşırtmalarından birisini yapsın,geldiği günden beri dünyaca ünlü frikik gollerinden birisini beklediğimiz Roberto Carlos arzulanan golü nihayet atsın!...Herşey iyi güzelde az önce saydığımız şeylerin hepsini yapan özlenen Fenerbahçe bu dediklerimizi ligin sondan bir önceki haftası yapsın,bu zamana kadar nerdeydiniz diye sormazlarmı adama,sorarlar valla,ee Fenerbahçe o zaman nasıl olacak bu işler?!

2 yorum:

FASLI dedi ki...

Yazının sonunda sorduğun sorunun cevabı çok açık. Stres kalmayınca topçular istedikleri şutları, ortaları yapabiliyorlar. Şampiyonluk yarışı içinde olsalardı ayakları titrerdi. Doğru mu ? Guiza bu takımda her zaman oynar ancak Carlos gitmeli, Alex takımı toparlamalı, ayırmamalı. Deivid kendine çeki düzen vermeli. Gerçekçi olursak aragones yüzünden bu takım ısınamadı birbirine yoksa ölüsü şampiyonluğu kovalardı.

alengir dedi ki...

Aslında bazan şampiyonluluğu kovalamamakta iyiymiş.Her sene bu zamanlar sinir stresten saçları döküyorduk bu sene rahatız,olan biteni izliyoruz uzaktan!