15 Ocak 2009 Perşembe

MİMLENMİŞ ALENGİR

Bir sinema ve dizi tutkunu,bir İstanbul sever,usta bir yorumcu ve bir dost Çubuk Makarna tarafından Sinem'le beraber mimlendim,kendisine beni mimlediği için teşekkür ederim.İlk kez mimlendiğim için heyecanlandım ama anladığım kadarıyla mimimin(mimi...komik) konusu son zamanlar da en çok dinlediğim müzikler galiba,eğer yanlış anlamışsam da benim eşşekliğime ver diyerekten hemen yazıyorum müzikleri:

Notre Dame de Paris Song-Esmeralda

DatA-Morphosis

Soko-I'll Kill Her

Midnight Juggernat-İnto The Galaxy

The Bloody Beetroots-I Love Bloody Beetroots

The Ting Tings-Thats Not My Name

The Pierces-Secret

Travis-Hit Me Baby One More Time

The Subways-Rock'n Roll Queen

Placebo-Meds

Friska Viljor-I Gave My Life

Hadise-Düm Tek Tek


Eveet ben mim'imi tamanladım ve karşı atağa geçerek sinema bilgisine güvendiğim Çubuk Makarna'ya bir mim konusu gönderiyorum:Oscar alamamış en iyi 5 filmi sıralayınız efendim:))

Not:Sinem dikkatli ol şu sıralar yeni mimlenmiş olabilirsin ama mim akımına uyarak yakında seni çok fena mimleyeceğim hazırlıklı ol(bu Gülüşmeler sana özel)!

4 yorum:

sinem dedi ki...

cevabımı mimimde verdim. bir de itiraf: mim kelimesine "mi" eklerini ekleyip sonra sesli söyleyip gülmek gibi sapık zevklerim var. gülüşmeler :)

kerberos dedi ki...

-uh! Çoğ iyide oldu çoğ güzel iyi oldu tağammı? şimdi meselam bu mim olayını çok karıştırdılar.ha! aralarında bi farhk kaldı o farknan çok güzel oldu.meselam herkesin hayatına kimse karışamaz.ha nasıl karışamaz?ben bu şheqhil müzük dinnerim bu bağyan şu şheqil müzük dinnerr ,şu şheqil dinnerr.daha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok.Özğürlüğü bidir.ha! müzük zevkleri farkhlı olabilii amma lakinki! öyle değildir.eyyollamam bu kadğar.

p.s. şu anda izzet altınmeşe'den rappo tappo dinliom. saygılar...

çubuk makarna dedi ki...

the ting tings'den shut up and let me go da iyidir.

alengir dedi ki...

sinem:cevabını aldım,yakında görüşeceğiz ve evet bu şarkı sana:mimi mimi mimimimine bakar bakar bakar dururum:)

kerberos:güzel,güzel ama o anlamda değil,hani şimdi güzel dediysem yanlış anlama...:)

çubuk makarna:haklısın,zaten bir önce ki haftanın müziği şarkım oydu!