30 Temmuz 2009 Perşembe

KOŞAN ALEXGİLLERDEN ELANO


Haldun Üstünel gene yapmış yapacağını ve daha dün gece arkadaş ortamında Türkiye gelebiceğine ihtimal vermediğim Elano'yu Galatasaray'a getirerek bende ufak bir şok etkisi yarattı!İsim bazında yılın en büyük transferine imza atan Galatasaray şüphesizki çok büyük bir iş başardı,klasik Breziya'lı yıldız oyuncu profiline profosyenelliği ile uymayan ve benimde çok sevdiğim Elano yararlı olurmu sorusunu sordurmaz bile,Galatasaray'ın Mor formasını bile rahat sattırır...

Evet Elano çok büyük bir isim ve evet Elano yararlı olacaktır ve kesinlikle evet Elano'da Türkiye'ye gelen her 10 numara futbolcu gibi Alex ile kıyaslanacaktır.Alex'le kıyaslanan her futbolcu gibi "Alex'in koşanı","Alex'in mücadele edeni","Alex'in şarkıda söyleyebileni" denilecek olan Elano "kaç Alex eder" bilmiyorum ama "Alex'in koşanı" diye tabir edilen futbolcuların düştüğü duruma düşmeyeceğini tahmin edebiliyorum!Haldun Üstünel şaşırtmaya,yıldızlar bir bir Galatasaray'a gelmeye devam ediyor,önümüzdeki sezon çok çekişmeli bir lige sahne olacak,olacakda Galatasaray gömü felanmı bulmuş ne,giren çok,giden yok,bilmiyorum nasıl olucak bu işler?

2 yorum:

FASLI dedi ki...

Alex'in koşanı ise büyük transfer. Elano'yu çok izledim ama Alex vari bir tipi yok. Türkiye iyi transferler Alex e yarar. adam daha güzel oynuyor.

alengir dedi ki...

Şimdilik Alex'den gerisi teferruattır!