12 Haziran 2009 Cuma

TERMİNATOR SALVATION-2



Serinin 4. filmi ilk kez Arnold Swarzeneger'in oynamaması ve John Connor'ın Terminator'den baskın olması gibi ilklerin yaşanması ile dikkat çeken Terminatör Salvation için söylenebilecek tek şey vaat ettiği aksiyonu çokça verdiği olsa gerek.İlk dakikasından,son dakikasına kadar insanı yormadan içine alan aksiyon sahneleriyle dolu bu filmin yıldızı bana göre ne John Connor rolünde ki Christian Bale ne de yeni Terminator Sam Worthington,filmde şovu dizi geçmişiyle tanıdığımız (The O.C,Chuck,Supernatural) yönetmen McG yapmış.Seyirciyi kamera hareketleri ve sahneler arasında ki geçişleriyle filmin tamamen içine sokan bu filmi Terminator hayranı olsanızda ,olmasanızda aksiyon sineması adına izlemenizi tavsiye ederim.Hele ki sinema da izlemenizi daha da bir şiddetle tavsiye ederim,yanınızda film boyunca yiyişen densizlere rağmen tüm dikkati kendisine vereceğiniz bir film olmuş bende söylemesi.

NOT:Ha her filmden bir ders çıkaracağım,her film bana bir şey katsın diyen arkadaşlar siz gitmeyin,sadece eğlenmek isteyenler gitsin.

SPOILER İÇEREN NOT:


# Filmin başında ki helikopter sahnesinde ki çekiminin güzelliğine dikkat.

# Arnold'un Terminator olmayacağını bilen senaristler,bilgisayar efekti olarak olsada Arnold'u bir kaç saniye göstermeleri hoş bir süpriz oldu.

# T-600'ler geçmişi anımsattığı için güzeller,T-800'lerde yeni teknoloji olduğu için ama ben en çok bacağından Mototerminator'leri çıkartan Harvester'ları beğendim.

Hiç yorum yok: