14 Haziran 2009 Pazar

HAYIRLI OLSUN!


Efes'in şampiyonluğu,daha doğrusu verilmek iştenen şampiyonluk hayırlı olsun.Belli ki bu sene sağlam yatırım yapan Efen Pilsen'in şampiyonluğu,daha çok isteniyor,Fenerbahçe'nin bir müessese değil,kulüp takımı olarak 3. kez üst üste şampiyon olması istenmiyor!

68-68 giden maçın bitimine 13 saniye kalmışken centilmenlik dışı faulu çalabilecek kadar,hassas ve kuralcı olan hakemlerimizin Kaya Peker adlı oyuncu müsvettesisin serinin 4. maçından beri yapmış olduğu teknik faullere ve centilmenlik dışı faullere göz yumması "Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu" dedirtiyor.Hayırlı olsun!!!

1 yorum:

Unknown dedi ki...

kaya peker: nba yaz kampında 5 dk 5 steps yapıp geri postalanan basketbolcu olarak adlandırılan insan.

onu bunu geçte türkiyede yıllardır basketbol hakemliği nba den ileridedir. ama sen futbol amigolarınla basket sahalarına inersen her pozisyonda adamları yuhlarsan onlarda baskı altında yanlıs karar verir. ki baskı altına almak istersen boyle ters tepebilir.

en son ayhan sahenkte izlediğim basket macında 1oo kişi rahat sırtını donmus 3lu cekiyodu, zıplıyodu.adamların steps bilgisi kadınların ofsayt bilgisine eş değer.

ahhh ahh tek zevkimdi gs fb bjk olmadan izlediğim tofaşlı ülkerli efesli daçkalı basketbol ligi.

demirören topuz transferini unutturmak için kayayı alsın.