10 Ocak 2010 Pazar

AJAX MODELİ TARİHE KARIŞIYOR



Süper site ZAYTUNG.COM'dan aldığım şahane haberi dokunmadan yayımlıyorum,ben çok güldüm,sizde çok gülün,herkes çok gülsün...Evet!

.....................

Hollanda Futbolu'nun lokomotifi Ajax, internet sitesinde yaptığı açıklamada Ajax Modeli'ni uygulamaya çalışıp başarısız olan Türk takımlarından dolayı imajlarının zedelendiğini iddia ederek, bu modelden vazgeçmeye hazırlandıklarını duyurdu.

"18 Yaşında Futbolcu Transfer Eden, Ajax Modeline Geçtik Diyor!"

Türkiye'deki futbol kulüplerinden en az bir tanesinin her yaz Ajax Modeli'ne geçtiğini iddia eden kulüp yetkilileri "biz bu kadar Ajax Modeli demiyoruz, ne modelmiş ya bu!. Bilen bilmeyen herkes Ajax Modeli'ne geçmeye çalıştıkça bizde ne heves kaldı ne arzu. Bundan böyle sadece Hollanda Ekolü ile yetineceğiz, imajımız zedeleniyor" diyerek, tepkilerini dile getirdi.

Fitili Ankaragücü Ateşledi

Son olarak Ahmet Gökçek'in başkanlığa gelmesinin ardından, Ankaragücü'nün Ajax Modeline geçmek istemesi üzerine bardağın taştığını bildiren yetkililer, açıklamalarını "her şeyin ötesinde, futbolcularının isimlerinin önüne "van" eki getirerek, hollandalı futbolcu ismi uydurduğunu zanneden bir ülkede, Ajax Modeli'nin uygulanabileceğini zannetmiyoruz" şeklinde sonlandırdılar.

Hiç yorum yok: