6 Eylül 2009 Pazar

TÜRKİYE:4-ESTONYA:2



# Her zaman olduğu gibi gene rahat maç izleyemedik.Estonya ve muadili rakipler karşısında artık kaderimiz gibi bir şey oldu bu durum.

# Teknik kapasitesi yüksek takımlar için en büyük dezavantaj kötü zeminlerdir.Maçın Kayseri'de ki bu berbat zeminde oynatarak milli takıma evinde deplasman yaratan yetkilelere kocaman alkış.

# Artı Kayseri henüz bir futbol şehri olmaktan çok uzak ve işler kötü gittiğinde ne yapacaklarını bilmiyorlar.Milli takım geriye düştüğünde sahadaki futbolcuların stresi tribünlerede yansıyor.

# Madem maçı illaki İstanbul dışında oynatacaksınız,mesela Bursa'da oynatamazmıydınız.Hem Sercan'ın kendi evinde oynamanın rahatlığıyla performansı artardı hem de seyirci baskısı dediğimiz şeyi rakibimize doyasıya yaşatabilirdik.

# Yediğimiz gol maşallah gene ancak bizim yiyebiliceğimiz bir orjinallikte.Arda ile başlayıp,Hamit,Gökhan Gönül ve Gökhan Zan ile devam eden hatalar zinciri durduk yerde başımıza iş açtı.

# Bu maçta sakatlıktan çıkmış futbolcular Gökhan Gönül ile Hakan Balta pek olumlu bir performans gösteremediler,hani bahaneleri var ama ya Gökhan Zan'a ne demeli.

# Gerçi ne diyeceksin sırf kalıplı diye Gökhan'ı yıllarca milli takımın stoperi olarak oynatanlara demeli bir şey denilecekse.Adam ne yapıyor ne ediyor Servet'i bile bozmayı başarıyor.

# Yanlız takımın ileri uç elemanları Kazım hariç çok iyi.Kazım maç boyunca gezindi durdu.

# Attığımız ilk goldeki organizasyon süper.Yediğimiz ikinci gol evlere şenlik.

# Maç boyunca kullandığımız duran topların hepsi olumsuzdu,bu kadar kötü korner kullandığımız maçta 3. golü kornerden bulmamız ironik.

# Tuncay,Emre ve Arda hepsi şahane oynadı.Sercan genç yaşına rağmen hiç sırıtmadı.

# Bu maçı kazasız belasız atlattık,şimdi sıra Bosna deplasmanında.Hücum olarak eksiğimiz yok fazlamız var ama takımın defansı bu zorlu deplasman öncesi alarm veriyor.Bu maç öncesi avantajımız rakibimize göre daha çok "kader maçı" tecrübemiz olması.

# Son olarak bitmek bilmeyen sanal reklamla yayınlayanlara bu lafım,sanal reklamlara gelesiniz hemi!

Hiç yorum yok: