8 Mayıs 2010 Cumartesi

ŞAMPİYON FENERBAHÇE



İlk maç Şampiyonluğun habercisi,ikinci maç neredeyse tescil eden,üçüncü maç ise kreması oldu bu serinin.Hınca hınç dolan salonda Sarı Melekler'in Şampiyonluğu ilan edeceği maçta merdiven boşlukları bile doluydu ki,maçı koltuktan izleyebilmek şanstı bizim adımıza.Taraftarın büyük desteğiyle geriden gelip kazanılan ilk set,baş başa giderken takımın müthiş direnciyle uzatmada kazanılan ikinci set ve rahat alınarak Nati'nin sayısıyla Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu ilan eden 3.set sonucu 3-0 ile kazanılan final serisi tek kelimeyle muhteşemdi...



Namağlup Şampiyonluk,Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi finali gururunu bizlere yaşatan Sarı Melekler'e,teknik ve idari kadroya ne kadar teşekkür etsek azdır.Sevindirdiler bizi,hem de büyük sevindirdiler,Voleybol'u kısa bir süre olsada gündemi allak bullak olan ülkenin gündeminde tutmayı başardılar,Armanın Gururu oldular.



Naz Aydemir ilk maçın 2.setinden sonra oyuna girerek Dirickx'den aldığı formayı iyi değerlendirerek almayı fazlasıyla hakettiği En İyi Pasör,Kaptan Çiğdem Can Rasna En İyi Blokör ödülleriyle Şampiyonluğu taçlandırdılar.Gamova'nın aldığı en iyi smaçör, en skorer oyuncu, en değerli oyuncu ödülleri için sadece Ekaterina Gamova diyorum ki başka bir şey dememe gerek yok heralde.Sadece Nihan'ın aldığı En İyi Libero ödülüne anlam veremedim,Nihan gibi manşet özürlüsü bir Liberonun bu ödülü alması büyük kolpa.Selçuk Şahin bile daha iyi liberodur Nihan'dan!



Spor Kulüplüğü güzel şey demiştim daha önceki bir yazımda ki,maçın hemen ardından büyük bir grup Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Basketbol takımını desteklemek için Voleyboldan Basketbol branşına atlayarak Kızların Şampiyonluk derbisi için Caferağa'ya gittiler,biz salonda kalıp Sarı Melekler'in boş salona kupa kaldırmasına gönlü el vermeyenlerden olup sonuna dek alkışlarımızla onlara eşlik ettik.



Maç içinde ilk kanı Eda'nın burnunu kanatan Vakıfbank'lı oyuncular akıttı,ikinci kanıda,Gamova'nın tribüne attığı resimde görmüş olduğunuz yastığı kapmak adına yükseldiğim ribaunt mücadelesi sıranda sevgili arkadaşım Gökhan'ın yüzünü ayı vücüdumla yanlışlıkla dağıtan ben akıttım ama yastığı kaptım,Gökhan'a armağan ettim.Hem benden ayılarda varmış olum,40 yaşındaki herif 3 sıra aşşağı atlamış!

Evet Sarı Melekler'in çifte kupayla taçlandırıdığı bu sene Voleybol branşını bitirdik,seneye Avrupa Şampiyonluğunuda kazanmak dileğiyle hoşçakalın.

4 yorum:

kerberos dedi ki...

ne demiş ünlü düşünür, 'Tanrım sen beni dostlarımdan koru, ben düşmanlarımla baş ederim!'... :)

bundan sonra sen ne dersen o Alengir, yanlışlıkla yaptın, suratımın ağzına tükürdün, isteyerek yapsan kesin ardımı dövmüştün :))

FENERBAHÇE için kanımız, canımız feda!

Yeni sezon gelsin artık!

alengir dedi ki...

Yeni sezonda kafanı kırarım,Şampiyonluk gelince

aysberg dedi ki...

şanslıymışsın yastığı kapmışsın. ben senin kadar şanslı değildim. bizim tarafa çok az attılar zati. biz o kadar bağırdık bizim hakkımızdı yastıklar :D

yastık neyse de şampiyonluk şahaneydi be !

alengir dedi ki...

aysberg:Abi büyük zıpladım,zaten yastığı kapmadan bir dakika önce söyldeim buraya atsınlar affetmem diye çünkü hava toplarında iyiyimdir:)Aslında tüm koltuklara koysalar iyi olurdu şampiyonluk garanti gibiydi ama sağlamcı bizimkiler