23 Temmuz 2010 Cuma

FENERBAHÇE 2010-2011 STAYLA



Forma bir takımın şanlı tarihinin şekle bürünmüş halidir,milyonların sevgisinin sembolüdür.Aşk renkleredir,aşk amblemedir ve o aşkın temsilidir forma,isimler gelip geçidir forma daimidir...Her sene en az transferler kadar beni heyecanlandıran yeni sezon formaları,taraftarı müşteri gören zihniyet ne koparsak kardır düsturu yüzünden ne idüğü belirsiz garabet tasarımları önümüze koysa da,içimizi kemiren merak her defasında üstün gelen taraf oluyor.O nedendir ki günlerdir çıkacak formanın basına sızan bir resmi var mı diye interneti didik didik arıyoruz,Neon forma gibi saçmalıklar olacak mı diye korkuyoruz.

Bu gece tanıtıldı yeni formalar,tabi ki herkesin gönlündeki Fenerbahçe forması başka,bende o herkesten birisi olduğum için bende daha farklı şeyler bekliyordum ama ortaya konulan tasarımlarında pek hayal kırıklığı yarattığı söylenemez.



EFSANE ÇUBUKLU FORMA:
"Bu sene geçmiş senelerden farklı olarak formadaki çubukların kalınlığı inceltilerek formanın Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün bünyesinde barındırdığı 9 branşı temsil edecek şekilde 9 parçadan/çubuktan oluşması sağlandı" denmiş ama ben son 3 sezonun Efsane Çubuklu'sundan pek farkını görmedim.Efsane Çubuklu ile fazla oynanmaması güzel ama ben daha ince ve daha fazla çizgili,bu sene satışa sunan Efsane Forma(Lefter forması)ya yakın bir tasarım bekliyordum.Sırtta nihayet devam eden çizgiler isabet olmuş.



KANARYA FORMA:

İşte en beğendiğim forma bu.Beyaz renkli Fenerbahçe formaları daima estetik gelmiştir bana.Formanın gerek sade oluşu,gerekse o sadelik bozulmadan uygulanan kanatlı Fenerbahçe amblemli kabartma gönlümü fethetti.En çok bu satmaz ama ben bunu alırım her türlü.



FENERBAHÇE GÜNEŞİ FORMA:

Bu formada kullanılan renk Tetra mavisi imiş.Açıkçası ben forma konusunda muhafazakar olduğum için bu tarz renklerin kullanılmasına 2008 yılında kullanılan Turkuaz ve 2009 yılında kullanılan Neon renklerinde olduğu gibi karşıyım ama bu fena da durmamış hani.Real Madrid'in formasında ki Güneş dizaynına benzeyen kabartma güzel.Olur bu!



PALAMUT FORMA:

Net olmamış!Rezerv forma olarak geçiyor bu forma,inşallah hep rezerv kalır.Fenerbahçe Palamutunun forma da kullanılması felan hoş şeyler ama "Yeşil"mi,lütfen yapmayın.Fenerbahçe'nin Logosunda yer alan renklerden birisi olması o rengin kullanılacağı anlamına gelmez.Oldu olacak Kırmızı rengi kullanın tam olsun!


Acısıyla,umarım bol tatlısıyla geçecek bir senede işte bu formalar bizleri temsil edecek,hayırlısı olsun,ama benim retro Çubukludan sonra en çok görmek istediğim forma,"Sarı Kanaryalar" söylemini doğrulayan düz sarı formadır,aha da budur:



Seneye olsun artık böyle bir şey.

Foto:www.turkfutbolu.net

8 yorum:

Adsız dedi ki...

yeşil forma da gayet olmuş. neon da başarılıydı. bazen sıradışı renklerin olması çok iyi, her sene değişik renk forma olmalı. en güzeli mavi olanı ama yeşili de net satın alırım.

alengir dedi ki...

Valla içine sindiyse senin benim diyecek birşeyim yok.Sıradışılık,armaya yakışmayan formalar üretmekse ben sıradanlığı seviyorum

alengir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
PIERREMANU dedi ki...

Yeşil hiç olmamış. Farklı renk olduğu için mavi de tercihim değil. Sarı, lacivert ve beyazın dışına çıkılan her formaya itirazım var. Almam, giymem.

bucho dedi ki...

çubuklumuz zaten efsane. beyaza bittim almayı dusunuorum.. diger renkler konusunda da yenilikçiyim farklılık olması her zaman guzel cok abuk renkler kullanılmadıgı surece tabi birde sarı kırmızı yanyana gelmesin de :)

alengir dedi ki...

@Pierremanu:Forma husuhunda benzer düşünceler sahibiz

@Mehmet:Ben Sarı ve Lacivert'tin bir çok güzel tasarıma yeteceğini düşünüyorum,yenilik felan iyi de Yeşil de hiç olmamış be :)

bucho dedi ki...

@ alengir: du bir daha bakayım :)

alengir dedi ki...

@mehmet:Hani klasik bir de sahada futbolcular üzerinde görelim geyiği vardır ya,bence ona bile gerek yok :)