17 Ekim 2009 Cumartesi

MİMSPOR KULÜBÜ

Yoğunluk bana uzun süredir uzak gelen bir kelime idi,ta ki yoğunluğun dibine vurana kadar.Gerçekten bloga girmek istediğim kafi sayıda postu yoğunluk ayağına giremeyip blogu boşladık biraz,bunun için özür sevgili okur,amma velakin beni bilen bilir 3 boy farklardan gelip arayı kapamış bir insan oğluyum bu farkıda kaparım ve farkı kapamatya pek değerli insan Sinem(Geowyns)'in pek değerli mim'i ile başlıyorum,Allah utandırmasın:)

1) En Sevdiğiniz 3 çiçek?

Bu soruya cevabı bütün kadınlar bir çiçektir söyleminden yola çıkan bir hilebazlıkla:1-Liv Tyler,2-Natalie Portman,3-Adriana Lima

2) Gerçekleşmesini istediğiniz 3 hayaliniz?

Buraya yazamayacağım o kadar çok hayalim var ki,misal onlardan birisini sevgili arkadaşım Gökhan'a söylerseniz rahatlıkla söyler ama söyleyebileceklerimden 3 tanesi şöyle:1-Profesyonel karikatirüst olmak(Uykusuz'da köşe istiyorum lan).2-Bu Sinem'inkinin Fenerbahçe versiyonu,yani Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir Fenerbahçe,hayali bile tüylerimi diken diken ediyor gerisini siz düşünün.3- Örümcek Adam olmak,sanırım 6 yaşından beri hayalim,olamayacağını anlasamda hala bir Örümceğe kendimi ısırtmak mantıklı gelmiyor değil:)

3)En sevdiğiniz ve sevmediğiniz 3 huyunuz?

Sevmediklerim:1-Hırs orjinli kaybetmeye tahammülüm olmaması.2-Ciddi olamama durumu,hep bir gevşeklik hep bir yovşaklık.3-Bunu çok arabesk olduğu için söylemeyeceğim,utanıyorum.

Sevdiklerim:

1-Hırs,kaybetmeyi sevmiyorum.2-Ciddi olmayı sevmiyorum.3-Neysem o gibi davranmayı seviyorum,belki %5 oranında kasıyorum.


4)Gıcık olduğunuz 3 hareket?

1-Her şey hakkında fikri olan,çok bilmişler(bir sus birader).2-Kütük Sivas'ta olupta,Londra'nın bağrından kopmuş gibi davranan,Avrupalı özentisi yurdum gençliği.3-Fasulye gibi kendini nimetten sayanlar.

5)"Bu benim bu güne kadar olan en kara günümdü, dünya başıma yıkıldı ve bir daha ayağa kalkamam" diye düşündügünüz olay?

Fenerbahçe'nin son maçta Şampiyonluğu kaybetmesi çok kara bir gündü ,bu olay benim içime doğduğu için o kara güne hazırlıklıydım diyebilirim bunun dışında çok sarsıcı günlerde geçirdim ama henüz bana anam,anam dedirtecek şiddette bir gün yaşamadım,umarımda yaşamam!

Evet sorular bunlar,cevaplar bunlardı,Sinem(Geowyns)e mim'için teşekkür edip mim'i kime göndereceğimi bilmediğimden,bu sefer gönlü Fifa değil Pes'ten geçenlere armağan ediyorum.

2 yorum:

sinem dedi ki...

süper olmuş. bi 1. sorunun cevabına çok güldüm, bi de 5. sorunun cevabına :) 5'e pis güldüm ama, "nihohaha" şeklinde.

alengir dedi ki...

1. soruda efemine bir görüntü çizmemek için çakallığa başvurdum,verdim testesteronu,5. ise bir şey demiyorum,işşallah bu sene Denizlispor gidici diyorum:)